Tekstilkunstner Pia Steen

Jeg har fra barnsben tegnet og malet og som voksen også altid haft gang i symaskinen. Jeg er oprindeligt uddannet folkeskolelærer med bl.a. billedkunst som linjefag.  Senere har jeg taget en edb uddannelse, og i årene som edb konsulent var det småt med overskud til kreative udfoldelser. Dog begyndte jeg allerede for mange år siden at sy mine første tekstilbilleder af de stofrester jeg havde til overs fra min tøjsyning.

De seneste 6-7 år har det taget fart med at lave tekstile billeder. Jeg er meget optaget af farvesammensætninger og farvespil og oplever, at jeg maler med stof. Jeg bruger mange forskellige typer tekstiler for at få den stemning og det udtryk frem, som jeg har i mit hoved. Jeg er inspireret af naturen, men ofte popper der også bare et billede frem i hjernen og beder om at blive syet.

Afholdte udstillinger:

Åbne Gallerier som medlem  af Kunst i midten, diverse restauranter og cafeer i Værløse,  Farum kulturhus, Kvinder og Kunst i Hillerød og Hillerød kunstdage. Galleri Kure-art i Helsingør og Frederikssund og som medlem af galleri Kunstsamlingen Waves i Greve.

Kommende udstillinger:

Servicekontoret ved  boligforeningen i Farum Midtpunkt (januar-februar ), Greve boligdage (21-22. januar), Farum boligdage (17-18 februar), Udlejre Kirke i Ølstykke (marts-maj) og Hillerød kunstdage (10-11. marts).

Kontakt:

Adresse: Pia Steen, Lærkehaven 28, 3500 Værløse

Hjemmeside: http://piasteen51.wixsite.com/tekstilbilleder

Mail: piasteen51@gmail.com Telefon: 21853016   

 

 

"Han kan ikke læse" 40X40 cm