"Mit overblik er stort og min entusiasme høj. Det du ser er det du får"

Jeg hedder Silvana og jeg er årgang 69, er gift, ikke ryger og har en søn på 26 år som er flyttet hjemmefra. Jeg er vokset op i Rumænien i en by ved navn Constanta ved Sorte havet. Har en uddannelse som landbrugs assistent og laborant. Er flyttet til Danmark i 1991, hvor jeg tog uddannelsen som pædagog og jeg blev færdig uddannet i 2005.

Jeg er autodidakt og bruger min fritid på at lave alle mulige kreative ting, lige fra blomster dekorationer, fotografering, male, osv. At lave tekstil kunst er mim største passion. Jeg startede som traditionel patchworker i 2008, men jeg har altid ønsket mig at bevæge mig i en anden retning.

 Jeg fik muligheden i April 20019 for at komme på et weekendkursus hos Charlotte Bergstrøm, så var der lige pludseligt et nyt univers der åbnede sig for mig Thread Painting. Jeg fandt hurtigt ud af det var det jeg ville og at det var min vej fremad. Min fascination af fiber og andre materialer, som kan anvendes i et kunsterisk udtryk og som du kan lave et kunstværk ud af, det er lige mig. Jeg bruger symaskinen som min pensel og tråd som farver for at skabe min kunst, mange af de materiale som jeg bruger kommer fra genbrug.. Mine værker opstår primært gennem eksperimenteren og at kombinere de forskellig materialer som tyl, garn, stof etc.

 Jeg arbejder ud fra fotografier, som jeg redigerer i et program på min computer. Når jeg syer på min symaskine glemmer jeg tit tid og sted, jeg befinder mig i et andet univers og det er skønt og terapeutisk.

 At sy for mig, det er bedre end terapi og har hjulpet mig gennem en svær tid i mit liv. Jeg Ønsker mig, at min kunst kan være med til at inspirere andre, i den fantastiske kunst art at lave Thread painting.

 Kontakt:

 mail: silvana@speak-out.dk