Spiremedlem

 Anne Merete Nilausen

 

 

 

 

 

 

Har du lyst til at være en del af et kreativt fællesskab, men er ikke helt sikker på om du er klar til at være fuldgyldigt medlem med det samme, så får du her en mulighed for et prøve medlemsskab af AQ.

Du kan blive Spire medlem hos os. Medlemsskabet gælder for et år og kan ikke forlænges udover det år, men forhåbentlig har du så fået lyst til at melde dig ind i vores forening. I det år får du mulighed for at lære gruppens medlemmer bedre at kende, du vil blive inviteret til at deltage i fællesprojekter og aktiviteter arrangeret af AQ. Det kræver ikke særlige forudsætninger at blive Spire medlem, men vi forventer at du har en interesse i at bidrage til fællesskabet i AQ og at du har noget erfaring med tekstile billeder. En aktivitet kan være en workshop hvor vi afprøver spændende teknikker, det kan være besøg på udstillinger eller andet relevant for gruppen. Et fælles projekt kan være at lave et billede/ quilt efter et tema og en på forhånd angivet størrelse, disse billeder/ quilts vil blive udstillet samlet på en af AQ’s udstillinger. Det koster 200,- kr at blive Spiremedlem og gælder et år fra indbetaling af kontingentet. Kontingentet dækker ikke udgifter i forbindelse med workshops eller udstillings besøg.

Har du lyst til at prøve et Spire medlemsskab i AQ, eller har du yderligere spørgsmål, så er du meget velkommen til at skrive til:

 

Formand – Tina Sommer Paaske, mail: paaske.tina@gmail.com

 Eller

 Næstformand – Karen Hvid, mail: karenmhvid@gmail.com

 

 Mange venlige hilsner

 

ArtQuilts.dk